Over ons

Tikkie Anders is een product van Dit Koningskind. Dit Koningskind gelooft dat God iedereen gemaakt heeft. Allemaal net een tikkie anders, dat maakt ons uniek.

Tikkie Anders is tot stand gekomen omdat wij regelmatig de vraag krijgen hoe we kinderen al jong iets kunnen leren over het feit dat ‘gezond’ zijn geen vanzelfsprekendheid is en ‘beperkingen’ bij het leven horen. En wat het betekent om te leven met een beperking.

Dit Koningskind

Dit Koningskind is een christelijke vereniging die mensen ondersteunt bij moeite van het leven met een beperking.  Dit Koningskind vindt het belangrijk dat iedereen gezien en gekend wordt.  Op school, in de kerk en in de maatschappij. Want samen, dichter bij God, kan iedereen tot bloei komen. Hij heeft ons niet voor niets aan elkaar gegeven! Daarom zetten we ons in om mensen aan elkaar te verbinden over de grenzen van beperkingen heen.

Onze hulp & advies

Heb je zelf een handicap, of ben je ouder, partner, ambtsdrager of vrijwilliger? Wie je ook bent, vanzelfsprekend kan je bij Dit Koningskind terecht voor hulp en advies.

Wij bieden persoonlijke ondersteuning, maar ook gespreksgroepen, lotgenotencontact en cursussen. Verder verzorgen we lezingen en toerustingsavonden in kerken en scholen. Lees op onze website wat er allemaal mogelijk is en hoe je met ons in contact kunt komen.

Contact

Stel je vraag, wij helpen je graag op weg.

030-2363788
info@ditkoningskind.nl
www.ditkoningskind.nl